Viikonloppuna herkullinen Sport-tupla!
KooKoo kohtaa ensi viikon viikonloppuna kahdesti Vaasan Sportin - ja molemmat matsit pelataan Lumon Areenalla.

Tulevana viikonloppuna Lumon Areenalla testataan koko Liigankin mittapuulla uutta kokeilua: KooKoo ja Sport kohtaavat Kouvolassa peräkkäin sekä perjantaina että lauantaina.

- Tuplapelit ovat jo tuttu juttu, mutta kokeilemme niitä ensi kertaa nyt samalla paikkakunnalla. Tuplapelejä tässä muodossa ei ole aiemmin juurikaan kokeiltu. Emme kehity, jos emme koskaan kokeile mitään uutta. Ainakin minusta tämä on todella kiinnostava juttu, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

- Sport-pelit ovat aina olleet kiihkeitä, joten viikonlopulle saadaan varmasti hyviä taistelupareja. Molemmat taistelevat vielä samoista sijoista, eli voidaan puhua kuuden pisteen pelin sijaan 12 pisteen viikonlopusta!

Tuplapeleihin on erityislipputarjous: osta lippu molempiin peleihin, saat toisen puoleen hintaan! Tarjouslippuja myydään vain Ticketmasterin verkkokaupassa ja KooKoon toimistolla. Pakettilippuja ei ole saatavilla enää ennen ottelua Lumon Areenan lipunmyynnistä.

Alkavan syysloman kunniaksi kaikki alle 15-vuotiaat lapset pääsevät lauantain matsiin seisomapaikoille ilmaiseksi. Normaalisti etu on vain alle 7-vuotiaille lapsille.

Tuplamatsiin rakennetaan muitakin mielenkiintoisia elementtejä otteluisäntien tiimoilta. Pysy kuulolla!

Seuraavat kotiottelut:

Pe 27.10. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liputSport-tuplapeleihin pakettitarjous!
La 28.10. klo 17:00 KooKoo–Sport – osta liputSport-tuplapeleihin pakettitarjous!
Ke 1.11. klo 18:30 KooKoo–HPK – osta liput!

Lue myös

Ennakko
17.11.2017
KooKoon Liiga-viikko jatkuu lauantaina, kun vieraita saapuu kuudenkymmenen kilometrin päästä Lahdesta.
Uutinen
15.11.2017
KooKoo-lounas muuntautuu kaakkoisen Suomen komeimmaksi joulupöydäksi kahtena joulukuun perjantaina.
Raportti
14.11.2017
KooKoon ja JYPin maajoukkuetauko päättyi tiistaina Jyväskylässä, missä JYP ratkaisi voiton salamamaaleilla päätöserässä.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018