Vieraissa edelleen vaikeaa
KooKoo pelasi keskiviikkona Tampereella hyvän avauserän, mutta ote pelistä mureni 20 minuutin jälkeen. Kotiin tuotavia sarjapisteitä ei matkaan lähtenyt.

KooKoon kauden kolmannen vieraspelin alku näytti jo hyvältä, mutta valkopaitojen hyvä jakso jäi vain avauserän mittaiseksi. Ilves rynni takaa rinnalle, ohi ja voittoon loppulukemin 5–3 (0–1, 3–1, 2–1).

- Tällä hetkellä varmaan kaikki joukkueet ympäri maan painivat sen kanssa, että peli ei vielä pysy kasassa koko 60 minuuttia. Meillä kun tulee huonoja hetkiä, niin ne ovat tosi rajuja ja tällä hetkellä häviämme pelejä niihin, summasi KooKoon päävalmentaja Petri Mattila.

Keskiviikon ottelun ensimmäinen 20-minuuttinen oli KooKoon kuluvan kauden parasta vieraspelaamista. Ilves oli köysissä ja KooKoo suuntasi erätauolle 1–0-vierasjohdossa.

Kouvolalaisten avausosuman viimeisteli Jarkko Immonen, jolle osuma oli ensimmäinen kasvattajaseuransa edustusjoukkueessa. Immosen maalin syötti vasta kauden ensimmäisen pelinsä pelannut Jarkko Malinen.

- Ensimmäisessä erässä oli jo sen näköisiä aihioita, joita olemme hakeneetkin. Pystyimme rytmittämään peliä kiekolla ja vähän puolustamaankin. Toisessa erässä alkoi tulla virheitä, virheitä ja isoja virheitä, jotka olivat niin isoja, ettemme enää ehtineet paikata niitä, Mattila kertasi.

Ilves kuitenkin käänsi pelin itselleen ottelun toisessa ja kolmannessa erässä. KooKoon 2–2-tasoituksesta vastasi kauden ensimmäisellään Jan-Mikael Juutilainen ja 4–3-kavennuksesta kultakypärä Juha-Pekka Haataja ylivoimalla. Ilves niittasi 5–3-loppulukemat tyhjään KooKoo-rysään kaksi ja puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

- Teimme puolustuspäässä yksilövirheitä ja toisaalta kun saimme kiekon, niin jätimme kiekollisen pelaajan aivan liian yksin. Meidän pitää tarjota syöttöpaikkaa ja kommunikoida paljon paremmin kuin tänään teimme.

- Syystä tai toisesta työ jää tekemättä. Näyttää siltä, että vähän pelätään asioita, minkä kautta suu menee kiinni ja kiekollinen pelaaja joutuu tekemään hätäisiä ratkaisuja. Meidän pitää löytää rohkeus tehdä asioita, pelata ja ottaa vastuuta.

KooKoo ei joudu rytemään Ilves-tappiossa pitkään, sillä joukkue suuntaa uusiin haasteisiin heti torstaina, jolloin se isännöi Lumon Areenalla Vaasan Sportia.

- On hyvä, että uusi peli tulee taas nopeasti. Ei tässä pidä jäädä synkistelemään. Otamme mukaan ne hyvät asiat, joita tästä pelistä löydämme ja käymme aamulla läpi parannettavia asioita. Sen jälkeen huomenillalla taas kotijäällä uusi yritys.

Seuraavat kotiottelut:
To 29.9. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liput!
Pe 14.10. klo 18:30 KooKoo–HPK – osta liput!
Ke 19.10. klo 18:30 KooKoo–Ilves – osta liput!

Lue myös

Uutinen
25.4.2017
Tampereen Ilves liittyy kausikorttilaisten lippuvaihtoon ja Kouvolan sekä Kotkan Amarillot tarjovat kausikorttilaisille alennusta.
Uutinen
24.4.2017
KooKoon puolustusosasto vahvistuu kahden kauden ajaksi Henrik Forsbergilla ja Ville Järvisellä.
Uutinen
13.4.2017
Lumon Areenalla rokataan Laura Voutilaisen, Lauri Tähkän ja Popedan tahtiin marraskuussa. Lipunmyynti alkaa tiistaina.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017