Elokuussa leireillään Sloveniassa

KooKoo valmistautuu tulevaan Liiga-kauteen elo-syyskuun taitteessa Slovenian Bledissä. Joukkue matkaa Sloveniaan maanantaina 27. elokuuta ja palaa takaisin kotimaahan saman viikon sunnuntaina.

Leiriviikkoon mahtuu myös kaksi harjoitusottelua, joissa oranssimusta joukkue kohtaa monikansallista EBEL-sarjaa pelaavat itävaltalaiset Graz 99ersin sekä Villacher SV:n.

99ersin KooKoo kohtaa torstaina 30. elokuuta Bledissä ja Villacherin sen kotikaupungissa Villachissa lauantaina 1. syyskuuta.

KooKoo-lounas viikolla 20/2018

Viikko 20

Maanantai 14.5.2018
* Savulohikeitto L, G
* Makkarapihvit L, G
* Karjalanpaisti L, G

Tiistai 15.5.2018
* Jauhelihakeitto L, G
* Kalapaistos L, G
* Merimiespihvit L, G

Keskiviikko 16.5.2018
* Makkarakeitto L, G
* Lasagne L
* Sweet chili broileri L, G

Torstai 17.5.2018
* Hernekeitto L, G
* Jauhelihapihvit L, G
* Paistettu kala L, G

Hadelle oma kannattajakerho – liity mukaan!

#72-klubi on täysin uudenlainen tapa astua mukaan KooKoon ja erityisesti Kouvolaan palanneen Juha-Pekka Haatajan sisäpiiriin!

Klubin jäsenyyteen kuuluu fanipaita nimellä, numerolla ja nimikirjoituksella varustettuna sekä kauden aikana kolme klubin ja ”Haden” yhteistapaamista. Lisäksi Hade välittää kauden aikana muitakin kuulumisiaan klubilaisille.

– Kukapa ei rakastaisi Juha-Pekka Haatajaa? 72-klubi on uusi innovaatio, jota on ilo kokeilla juurikin Haden kanssa, KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm riemuitsee.

Hän on täällä taas: Juha-Pekka Haataja Kouvolaan!

Hyökkääjä Juha-Pekka Haataja siirtyy KooKoohon kevääseen 2020 ulottuvalla sopimuksella!

– Haataja on yhden kauden tauon jälkeen erittäin tervetullut takaisin. Hänen kokemus, johtajuus ja ammattimaisuus ovat meille arvokkaita lisiä ainakin kahden seuraavan kauden ajan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Haataja palaa Kouvolaan yhden Helsingin IFK:ssa vietetyn kauden jälkeen. Kuluvalla sesongilla hyökkääjä nakutti 49 runkosarjaottelussa 13+15 tehopistettä ja 14 pudotuspeliottelussa 4+6 pinnaa.

Kouvolaan kaksi maailmanmestaruutta!

Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue marssi Venäjällä pelatussa turnauksessa upeasti maailmanmestaruuteen!

Maailmanmestaruutta juhlivat Venäjän Tsheljabinskissä myös KooKoon puolustajat Santeri Salmela ja Peetro Seppälä.

Pikkuleijonat voitti kaikki turnauksen seitsemän otteluaan ja palautti sinivalkoiset värit ansaitusti takaisin kultakantaan. Suomen aiemmat alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruudet ovat vuosilta 1999, 2000 ja 2016.

Mikko Heiskanen mukaan valmennustiimiin

Mikko Heiskanen, 32, täydentää pääluotsi Tuomas Tuokkolan johtaman KooKoon valmennusosaston. Heiskanen liittyy oranssimustien valmentajavahvuuteen yksivuotisella sopimuksella.

– Mikko on vahvassa nousussa oleva valmentaja, jolla on hieno persoona ja oikea asenne. Lisäksi KooKoo on Mikolle entuudestaan tuttu seura, eli mies tuntee kaupungin ja Lumon Areenan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Uutinen

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018