Taas kolmen pisteen voitto!
KooKoo jyskyttää lyhyelle joulutauolle viiden ottelun voittoputkessa. Tiistaina joukkue kaatoi Porissa Ässät puhtaasti 2–5.

Vahvan talvivireen löytänyt KooKoo jatkoi tiistaina Porissa hyviä esityksiään. Tällä kertaa sarjaviitonen Ässät sai tuta kouvolalaisten kovan tuloskunnon, kun pisteet lähtivät Kouvolaan loppuluvuin 2–5 (2–1, 0–1, 0–3).

- Tosi tyytyväinen pitää olla tuohon jengin ilmeeseen. Sitkeä esitys, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola tiivisti.

Voitto oli KooKoolle viides peräkkäinen. Kaikki putken päänahat ovat tulleet vieläpä varsinaisella peliajalla, eli kolmen sarjapisteen arvoisesti kukin. Sarjataulukossa joukkue on kivunnut tasapisteisiin kymmenentenä olevan Ilveksen kanssa.

- Näistä peleistä neljässä olemme olleet tappiolla, mutta nousseet vielä ohi, mikä on vahvan joukkueen merkki. Viisi voittoa putkeen ei tule vahingossa, vaan siihen on täytynyt tehdä asioita hyvin ja oikein.

Ässät meni avauserän lopulla salamana 2–0-johtoon, mutta KooKoo kiri Mikko Virtasen kauden ensimmäisellä maalilla vielä samassa erässä. Tasoitusmaali oli Eero Savilahden käsialaa toisessa erässä. Jarkko Immonen antoi osumaan todella komean syötön.

- Oli aikamoinen vääntö. Lähdimme peliin hyvin, mutta ensimmäisen erän lopun olimme telineissä. Pystyimme laajalla rintamalla parantamaan suoritusta pelin sisällä. Teimme sitkeästi töitä ja saimme lopussa siitä palkinnon.

Illan voittomaali syntyi Jarkko Malisen lavasta ylivoimalla 57. peliminuutilla. Osuma oli Maliselle vasta kauden toinen.

- Jakke on koko ajan tehnyt töitä ja yrittänyt, vaikka maaleja ei ole tullutkaan. Nyt teet voittomaalin tällaisessa pelissä, niin onhan se mahtava yksilöonnistuminen!

Vierasjoukkue kaunisteli loppulukemia vielä kahdesti tyhjään Ässä-maaliin. Anrei Hakulinen ratkaisi 2–4-maalilla ja Juha-Pekka Haataja naulasi vielä yhden lisää.

Illan suurimpia tehomiehiä olivat Savilahti (1+2) ja puolustaja Ryan O’Connor (0+3). Myös kultakypärä Juha-Pekka Haataja (1+1) vietti useamman tehopisteen iltaa.

KooKoolla on takana vähintäänkin värikäs runkosarjan ensimmäinen puolisko ja rapiat päälle. Tiistain vierasreissun jälkeen joukkue vetäytyi lyhyelle joulutauolle, jolta se palaa pelaamaan tapaninpäivänä Lumon Areenalla JYPiä vastaan.

- Lisää voiton arvoa entisestään, kun ajatellaan pelin ajankohtaa. Takana on vapaa viikonloppu ja joulu painaa jo niskaan. Siihen päälle pitkä reissu Poriin ja isossa kuvassa vielä pitkä syksy.

- Koko joukkue jätti kaukaloon kaiken energian, mitä kropassa vielä oli. Mikko Lehtonenkin tuli tänne suoraan Venäjän-reissulta ja hyppäsi suoraan askiin. Joukkueesta aisti pelin jälkeen, että jokainen haluaa nyt hetkeksi huilaamaan.

KooKoon seuraava kotiottelu on tapaninpäivänä pelattava perhepeli KooKoo–JYP. Paljon ohjelmaa perheille! Osta lippusi nyt.

Seuraavat kotiottelut:
Ma 26.12. klo 17:00 Perhepeli: KooKoo–JYP – osta liput! Osta myös ruokailu.
La 7.1. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!

Lue myös

Uutinen
25.4.2017
Tampereen Ilves liittyy kausikorttilaisten lippuvaihtoon ja Kouvolan sekä Kotkan Amarillot tarjovat kausikorttilaisille alennusta.
Uutinen
24.4.2017
KooKoon puolustusosasto vahvistuu kahden kauden ajaksi Henrik Forsbergilla ja Ville Järvisellä.
Uutinen
13.4.2017
Lumon Areenalla rokataan Laura Voutilaisen, Lauri Tähkän ja Popedan tahtiin marraskuussa. Lipunmyynti alkaa tiistaina.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017