Syöpä on kova Liiga – tarjoa #erätauko
Tänään vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Sylva ry mukana torstain KooKoo–Kärpät-pelissä.

Liiga ja Liiga-seurat ovat mukana Suomen syöpäsairaiden lasten ja heidän perheidensä yhteisen järjestön, Sylva ry:n, #Erätauko-kampanjassa. Kouvolan Lumon Areenalla kampanja näkyy torstaina 16. helmikuuta pelattavassa KooKoo–Kärpät-ottelussa (LIPUT).

Sylva ry järjestää ottelussa lipaskeräyksen ja #Erätauko-teema on näkyvillä muutenkin.

Keskiviikkona 15. helmikuuta vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää, jonka tarkoitus on levittää tietoutta lasten syöpäsairauksista sekä nostaa esille vakavan sairauden vaikutuksia koko perheeseen ja lähipiiriin. Samalla kerätään varoja valtakunnallisesti ja paikallisesti yhdistysten ja kerhojen toimintaan, jolla tuetaan sairastuneen perhettä arjessa.

#Erätauko on Sylvan tämän vuoden kampanja. Ydinajatus on nostaa esiin sitä, miten kova taistelu syöpä on koko perheelle. Esimerkiksi lasten yleisimmän syövän, leukemian, hoidot kestävät keskimäärin kaksi vuotta. Se on pitkä aika pelata tiivistä puolustuspeliä sairautta vastaan.

Kampanjaan tarinansa antoi Raition perhe. Lue juttu täältä. Suomessa syöpään sairastuu joka vuosi noin 150 lasta. Heistä keskimäärin 80 prosenttia paranee.

Syöpä on kova liiga – tarjoa #erätauko syöpään sairastuneelle lapselle ja hänen perheelleen. Lahjoittamalla ja tukemalla Sylva ry:n toimintaa autat tarjoamaan syöpäsairaille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen kuntoutusta ja vertaistukea.

Lähetä viesti ERÄTAUKO numeroon 16499, ja olet mukana helpottamassa lapsisyöpäperheiden arkea. Viestin hinta on 10€ ja se veloitetaan puhelinlaskullasi. Tekstiviestikampanja on voimassa 31.3.2017 asti.

Poliisihallituksen luvan nro: POL-2016-19163, 5.1.2017. Voimassa 20.8.2015-19.8.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lue myös

Uutinen
23.1.2018
Puolustaja Niko Tuhkanen ja maalivahti Juha Järvenpää ovat loukkaantuneet.
Uutinen
22.1.2018
Makaronilaatikkoa, savuporokeittoa, karjalanpaistia, tonnikalalasagnea ja uunimakkara...
Raportti
20.1.2018
KooKoo palasi lauantaina Lumon Areenalla takaisin voittokantaan kaatamalla SaiPan Kaakon Derbyssä.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018