Värikäs viikko päättyi onnellisesti – IFK nurin!

KooKoon erikoisen ja maalirikkaan viikon päätti kotiottelu Helsingin IFK:ta vastaan. Erittäin tiukka ja kova taisto eteni aina jatkoajalle saakka, mutta KooKoo kellisti lopulta helsinkiläisvieraansa Emil Kristensenin jatkoaikamaalin myötä 4–3 (1–1, 1–0, 1–2, 1–0).

– Viime pelit ovat olleet vuoristorataa. Tänään keskityimme peliin ja voimme taputella itseämme selkään siitä, miten olimme pelissä kiinni. Hieno voitto, mutta siitä ei pidä ylpistyä, KooKoon pääluotsi Tuomas Tuokkola summasi.

Maalijuhlat jatkuivat Lahdessa – kolme pistettä Kymenlaaksoon!

Lahdessa ei aivan päästy samaan maalimäärään kuin tiistaina Kouvolassa, mutta maaleja mätettiin silti peräti yksitoista kappaletta. KooKoo nousi lopulta kolmannessa erässä kahdesti takaa rinnalle ja lopulta ohi vieden täyden kolmen pisteen potin lukemin 5–6 (3–1, 0–2, 2–3).

– Olipahan jälleen vaihderikas peli! Kaksitoista tehtyä maalia kahteen peliin; siihen voi olla tyytyväinen. Eikä neljä pistettäkään niistä kovin huonosti ole, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola hehkutti.

Kolmentoista maalin karvaat karkelot

Kauden eriskummallisin lätkämatsi tarjosi kymenlaaksolaiskatsojille yhteensä 13 maalia – kotiyleisön harmiksi vierailija Ilves teki niistä seitsemän ja KooKoon oli tyytyminen kuuteen. Pisteet jaettiin tamperelaisten eduksi 2–1 lopputuloksella 6–7 (3–2, 1–1, 2–3, 0–1).

– Todella erikoinen matsi ja erikoisia maaleja. Ihmeellisiä pomppumaaleja, ylipuolustamisia ja polkkareista uppoamisia. Eihän tällaista matsia ole ollut kertaakaan. Sen takia se päättykin 7–6, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola äimisteli.

Rinnalle ja ohi! Komea työvoitto tuplamestarista

KooKoo ja Tappara kohtasivat tällä kaudella toistamiseen erittäin tiukassa kamppailussa – ja syyskuussa Tampereella pelatun matsin tavoin myös lauantaina Kouvolassa ratkaisu haettiin pitkän kaavan kautta.

Tappara meni ottelussa kahdesti kahden maalin johtoasemaan, mutta KooKoo punnersi silti väkisin rinnalle ja lopulta ohi. Kotijoukkue vei tuplamestari-Tapparan päänahan Patrick Bjorkstrandin jatkoaikaosuman turvin 4–3 (0–2, 3–1, 0–0, 1–0).

Viiden tähden draama, yhden pisteen matsi

KooKoo palasi lähes viikon mittaiselta matsitauolta tositoimiin perjantaina Kuopiossa. Kotijoukkue KalPa oli Niiralan Montussa jo lähellä täyttä pistepottia, mutta vierasjengi kampesi itsensä tasoihin ja yhteen sarjapisteeseen vain sekunteja ennen varsinaisen peliajan päätössummeria.

Lopulta KooKoo joutui kuitenkin maistelemaan tappion karvasta kalkkia, kun KalPa nappasi lisäpisteen voittolaukauksilla lukemin 4–3 (1–0, 0–1, 2–2, 0–0, 1–0).

Mustat hetket maksoivat Helsingissä

KooKoo matkasi lauantaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella Helsingin IFK:n vieraaksi. Mustaoranssit esittivät periaatteessa ihan miehekkään esityksen, mutta IFK vei voiton lopulta suurinumeroisesti 5–1 (2–0, 1–1, 2–0).

– 90 prosenttia olimme pelistä parempia, mutta ratkaisevilla hetkillä emme enää olleet. Kaveri teki viisi maalia ja voitti pelin. Tämä kova viikko mikä meillä on takana, kolme tappiota, niin tästä otetaan kaikki oppi matkaan, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola kommentoi.  

Pisteetön matka Tampereelle

Ilves ja KooKoo tarjosivat tamperelaisyleisölle vauhdikkaan näytöksen, joka lopulta päättyi Ilveksen voittoon. Kovasta loppukiristä huolimatta KooKoo ei saanut Tampereelta pisteitä mukaansa, kun Ilves voitti niukasti 4–3 (2–1, 1–0, 1–2).

– Pettymysten ilta meille. En ota vastustajalta mitään pois, mutta tuo peli mitä tänään esitimme, niin ajoittain kyllä olimme pelissä kiinni, mutta pitkässä juoksussa huono suoritus meiltä, KooKoon pääluotsi Tuomas Tuokkola kommentoi.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Raportti

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018