Kotivoitolla kiinni kaakon herruuteen

KooKoo palasi puolustajien maaleilla voittojen tielle lauantain kotiottelussaan. Kahden heikomman pelin jälkeen KooKoo otti askeleita oikeaan suuntaan ja kaatoi SaiPan voittolaukauksien jälkeen 4–3 (2–1, 0–2, 1–0, 0–0, 1–0).

– Olen tyytyväinen meidän intensiteettiin, luisteluun ja pelin haastamiseen. Kova viikko, neljä päivää reissussa ja olimme perjantaiyönä kolmen aikaan kotona. Puristimme kovat pinnat, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola hehkutti.

Lukko meni menojaan Raumalla

KooKoon alku oli räväkkä, mutta sen jälkeen kentällä hallitsi vain yksi joukkue, Rauman Lukko. Kotijoukkue oli maalipaikoissaan erittäin tehokas ja nappasi kolme pistettä lukemin 6–1 (3–1, 2–0, 1–0).

– Näytimme, että pystymme kyllä pelaamaan, jos vain haluamme, mutta nyt meidän pitää ymmärtää se, että 50% läsnäolo ei riitä, KooKoo-valmentaja Lovro Bajc kommentoi.

Tappara-piste paketoi neljän pinnan viikon

Tappara vieraili KooKoon uudella Liiga-ajalla kuudennen kerran ja jo viidennen kerran ottelu eteni jatkoajalle asti. KooKoon antamat alivoimamaalit olivat koitua kohtaloksi, mutta niin vain kotijoukkue kampesi ottelun tasoihin ja itselleen yhden sarjapisteen.

Vierailija Tappara kuitenkin vei ottelun nimiinsä niukasti voittomaalikilpailussa lukemin 3–4 (1–0, 0–2, 2–1, 0–0, 0–1).

Turusta isot pisteet – lauantaina jatketaan!

Maaleja ei torstaina Turussa liikaa nähty, mutta KooKoon kannalta niitä tuli riittävästi. KooKoon Samu Perhonen oli jälleen maalin suulla vakuuttava, kun oranssipaidat hakivat Turusta täydet kolme pistettä lukemin 1–2 (0–0, 1–1, 0–1).

– Olemme tyytyväisiä kolmeen pisteeseen. Jos katsotaan, miltä tämä meidän viimeinen puolitoista kuukautta on näyttänyt ja mitä kaikkea sen aikana on tapahtunut, niin kyllä tämä oli kova päänahka, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola iloitsi.  

Mahtava nousu katkaisi tappioputken!

Keskiviikkoiltana nähtiin Lumon Areenalla erikoinen kiekkonäytös, kun Jukurit karkasi avauserässä jo kolmen maalin karkumatkalle. KooKoo ei kuitenkaan luovuttanut, vaan nousi toisessa erässä tasoihin ja kolmannessa pienen takaiskun jälkeen ohi.

Seitsemän ottelun tappioputki katkesi huikean draaman jälkeen lukemin 5–4 (0–3, 3–0, 2–1).

– Iso voitto! Olemme tehneet töitä, jotta se voitto sieltä tulisi ja kaikki tietävät kuinka repaleisia olemme olleet. Nyt saimme rivejä kasaan ja kaivatun voiton, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola hehkutti.

2017 päättyi vaikeissa merkeissä

Mustaoranssi ryhmä matkasi Helsinkiin vain reilun kolmen kentällisen voimin, eikä vajaamiehinen vierasjoukkue kyennyt isäntiään kanveesiin taittamaan. IFK oli kotiluolassaan voittoisa luvuin 4–0 (1–0, 1–0, 2–0).

– Kolmella kentällä revimme ja raastoimme viikon kolmannessa pelissä. Tepsi-peli oli meiltä huono esitys, mutta tänään oli paljon hyvää, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola kommentoi.

Éric Perrin varasti valokeilan

KooKoo sai TPS:ää vastaan sairastuvalta kaksi palaajaa takaisin kokoonpanoon – ja menetti viime peliin nähden yhden –, mutta se ei riittänyt voittotaistelussa. TPS jätti kotijoukkueen Lumon Areenalla nollille ja vei pisteet lukemin 0–4 (0–2, 0–2, 0–0).

– Emme saa parasta irti tällä hetkellä, siinä se ongelma onkin. Tämä tappiokin olisi helpompi sulattaa jos olisimme pelanneet tänään hyvän pelin ja saaneet jokaisesta pelaajasta parhaan irti, mutta emme pelanneet ja saaneet, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola harmitteli.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Raportti

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018