Myös A-nuorten kausi päätökseen
KooKoo–A:n nuorten SM-liigakausi päättyi pudotuspelien Villi kortti –kierroksella.

KooKoon A-nuorten kausi päättyi sunnuntaina Lahdessa, kun kotijoukkue Pelicans oli Isku Areenalla vahvempi maalein 4–1. Samalla Pelicans vei pudotuspelisarjan nimiinsä voitoin 2–1 ja etenki nuorten SM-liigan puolivälieriin.

Sunnuntain ottelussa KooKoo meni Jesse Niinisaaren osumalla 1–0-johtoon, mutta Pelicans tuli rinnalle avauserässä ja meni ohi toisessa. Kaksi viimeistä maalia lahtelaisjoukkue teki päätösminuuteilla tyhjään maaliin.

– Tottakai juuri nyt harmittaa vietävästi. Meidän momentum oli eilen kotikaukalossa ja tänäänkin pelasimme tasaisen pelin, mutta pulinat pois, tulos on taululla, joukkueen päävalmentaja Jari Kauppila kommentoi.

KooKoo ylsi ensimmäistä kertaa nuorten SM-liigan pudotuspeleihin. Joukkue oli alkusarjan jälkeen kahdeksantena ja ylemmästä jatkosarjasta aukesi yhdeksäs sija.

Pudotuspelien Villi kortti –kierroksella Pelicans oli niukasti vahvempi voitoin 2–1.

– Monet jätkät pelasivat uransa ensimmäisiä pudotuspeliotteluita. Vaikka nyt päällimmäisenä on pettymys, niin kausi kaikkinensa oli hieno.

– Meidän tavoite alusta asti oli edetä peli ja voitto kerrallaan. Joukkue sitoutui yhteiseen projektiin ensimmäisestä päivästä alkaen ja olimme lopulta maan 10 parhaan joukkueen joukossa. Se on kova juttu.

Lue myös

Uutinen
20.6.2018
Ennätyksellinen liikevaihto nosti KooKoo Hockey Oy:n tuloksen jälleen positiiviseksi.
Uutinen
18.6.2018
Tilaa juhannusvaatteet viimeistään tiistaina! KooKoo-lounas jää juhannuksesta kesätauolle.
Uutinen
18.6.2018
KooKoo-lounasta tarjoillaan vielä neljänä päivänä ennen kesätauolle jäämistä.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2018-2019