KooKoo mukana uudessa Raviliigassa!
Kaksi suomalaista suosikkilajia – jääkiekko ja raviurheilu – yhdistävät voimansa täysin uudella tavalla!

KooKoo hyppää 11 muun Liiga-joukkueen mukana jäähalleilta raviradoille! Liigaseurat, Liiga ja hevosurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos toteuttavat yhteistyössä uuden Raviliigan, jossa jääkiekko ja raviurheilu lyövät kättä päälle.

Raviliiga 2017 on yhteensä 12 Liiga-seuran kolmen ja puolen vuoden projekti, jonka aikana tutut värit nähdään kiekkokaukaloiden lisäksi myös raviradoilla. Kullekin mukana olevalle seuralle avataan oma 1000 osuuden hevoskimppa. Jokainen osuus on 100 euron arvoinen eikä muita kuluja tule.

KooKoon raviliigan hevonen ostetaan 15. syyskuuta Ypäjän varsahuutokaupasta, minkä jälkeen se siirtyy Kouvolan Raviradalle Marko Heikarin valmennukseen. Kimpan vetäjäksi on valittu Minni Majoniemi. KooKoon puolelta kimpan keulakuva on alkavalla kaudella raviurheilun suurkuluttaja, maalivahti Juha Järvenpää.

KooKoo ja Kouvolan ravirata tekevät projektin tiimoilta tiivistä yhteistyötä.

- Kouvola on mahtava urheilukaupunki ja on hienoa, että pystymme tehdä yhteistyötä nyt myös raviurheilun ja Kouvolan raviradan kanssa, KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm sanoo.

- Projekti on uusi ja meille erittäin mielenkiintoinen. Uskomme, että löydämme Raviliigan tiimoilta paljon synergiaetuja ja uutta sisältöä sekä jääkiekon että raviurheilun ystäville.

Raviliigan hevonen kisaa vuoden 2020 loppuun asti, minkä jälkeen hevoset myydään. Hevosen saavuttamasta palkintosummasta ja myyntihinnasta 50% ohjataan seuran valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen ja 50% maksetaan takaisin omistajille.

Raviliigan osuuksien myynti alkaa toukokuun alussa.

- Suomessa isot urheilulajit eivät tee liikaa yhteistyötä, toivottavasti pystymme olemaan tässä suunnannäyttäjiä. Tämä antaa Liigalle hyvän mahdollisuuden näkyä myös kesäaikaan, sanoo Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa.

Lue myös

Uutinen
23.5.2018
Kymenlaaksolainen vai kouvolalainen? Musta vai oranssi? Vai molempia?
Uutinen
21.5.2018
KooKoo-lounaalla tarjoillaan tällä viikolla muun muassa makaronilaatikkoa, kaalikääryleitä, lihamureketta, uunimakkaraa ja possunleikettä.
Uutinen
16.5.2018
KooKoo pelaa kesällä kuusi harjoitusottelua, joista kaksi ajoittuu joukkueen ulkomaan leiriviikolle.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018