Kannattajien tuella takaisin voittokantaan!
KooKoo katkaisi orastaneen tappioputkensa lauantaina Hämeenlinnassa, missä se kaatoi HPK:n runsaslukuisten kouvolalaiskannattajien edessä.

KooKoo palasi muutaman tappiollisen ottelun jälkeen takaisin voittojen tielle lauantaina, kun se voitti vieraskaukalossa Hämeenlinnan Pallokerhon. Loppulukemat kirjattiin oranssimustien eduksi 1–2 (0–0, 1–1, 0–1).

- Kaikkinensa hyvä esitys, KooKoon valmentaja Simo Mälkiä tiivisti.

- Teemamme tähän iltaan oli ehjä 60-minuuttinen, ja vaikka muutama uinahdus siellä tulikin, niin onnistuimme siinä mielestäni ihan hyvin. Tiesimme, että kotijoukkueella on ollut tuskaista, eli että kunhan meillä pokka kestää, niin jossain vaiheessa saamme palkinnon.

Kannattajaryhmä Kuudes Kenttäpelaaja matkasi Hämeenlinnaan suurella joukolla - ja se näkyi sekä kuului!

- Pääty piti hienosti meteliä! Melkein uin olisi kotipelissä oltu. Kannattajien hyvä pöhinä siirtyi hallista kaukaloonkin.

Illan avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua, kun Tomi Leivo runnoi vieraat johtoon erän alussa. Syöttöpiste kirjattiin puolustaja Jake Newtonin tilille. HPK tuli ylivoiman turvin vielä tasoihin ennen erätaukoa.

- Lähtömme peliin oli hyvä, samoin kuin koko ensimmäinen erä. Toisessa erässä kaverin ylivoimamaali oli meidän kannalta nihkeä, sillä sitä edelsi alivoimalla ylihyökkääminen ja HPK pääsi rokottamaan.

KooKoon kippari Toni Kähkönen oli reboundin jälkeen tehokkain päätöserän alussa ja vei KooKoon jälleen johtoon. Kähkösen ketjukaverit Michael Keränen ja Siim Liivik saivat syöttöpisteee tähän illan viimeiseksi ja samalla voittomaaliksi jääneeseen osumaan.

Vieraiden maalilla Juha Järvenpää napsi ottelussa 30 torjuntaa.

- Olihan pelissä myös jaksoja, jolloin kotijoukkue painoi päälle, mutta puolustimme ne fiksusti ja hyvin. Oman maalin edustan ja keskustan puolustaminen parani edellisistä peleistä huomattavasti ja selkiytti pelaamistamme.

Seuraavat kotiottelut:

La 14.10. klo 18:30 KooKoo–Tappara – osta liputHuomaa poikkeava alkamisaika
Ti 17.10. klo 18:30 KooKoo–Ilves – osta liput!
La 21.10. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!

Lue myös

Uutinen
22.10.2017
KooKoo kohtaa ensi viikon viikonloppuna kahdesti Vaasan Sportin - ja molemmat matsit pelataan Lumon Areenalla.
Raportti
21.10.2017
KooKoo kaatoi lauantaina Lumon Areenalla Helsingin IFK:n ja nappasi vähintään pisteen jo kuudennesta peräkkäisestä ottelusta.
Ennakko
20.10.2017
KooKoo on pelannut kuluvalla viikolla kaksi todella maalirikasta ottelua. Viikko huipentuu kotimatsiin HIFK:ta vastaan.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018