Kärsivällisyys koetuksella
KooKoo hävisi toisen ottelun putkeen, kun joukkue taipui perjantaina Raumalla Lukolle maalein 3–0.

KooKoo taipui toista kertaa tällä viikolla 3–0-lukemin, kun joukkue hävisi vieraskaukalossa Rauman Lukolle. Kotijoukkue teki kaksi ylivoimamaalia ja nappasi sarjapisteet lopputuloksella 3–0 (0–0, 2–0, 1–0).

- Nolla pistettä ja nolla tehtyä maalia. Kärsivällisyytemme ei ollut riittävällä tasolla Lukon tasoista jengiä vastaan, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila kommentoi.

- Voi sanoa, että meillä oli aika iso osa näytelmässä jokaisessa Lukon tekemistä maaleista.

Vierasjoukkueen maalilla Juha Järvenpää torjui 40 kertaa ja kaiken minkä pystyi. Lukko-veskari Ryan Zapolskilta vaadittiin nollapelin eteen 21 koppia.

KooKoon viikonlopun toinen ottelu on lauantaina Porissa pelattava Ässät-matsi. Oranssimusta kohtaa patapaidat toista kertaa tällä kaudella.

- Ilta jatkuu katsomalla videoita. Sen jälkeen analysoimme, että mitä askelmerkkejä otamme aamujäällä.

Tappio pudotti KooKoon tasaisessa sarjassa sijalle 12. Lauantainen vastustaja Porin Ässät on yhden sijan edellä yhden pisteen marginaalilla.

Virheet maksoivat

Perjantain taisto Raumalla säilyi maalittomassa 0–0-tilanteessa yli puoliväliin saakka. KooKoolla oli omat saumansa ensimmäisessä ja toisessa erässä, joissa Lukon Zapolski torjui 10 kertaa kummassakin.

- Meidän pelin aloitus oli hyvä avauserän puoliväliin saakka. Sitten tuli muutama huono syöttö, joita jouduimme paikkaamaan. Toinen erä oli hyvä lukuun ottamatta kahta isoa virhettä, joista molemmista tuli maali, pääluotsi Mattila harmitteli.

Lukon Jesper Piitulainen avasi maalihanat toisen erän puolivälin ylityttyä. Toni Koivisto osui ylivoimalla vielä ennen erätaukoa ja Aaron Gagnon niinikään ylivoimalla päätöserän alussa.

KooKoo otti koko ottelussa vain kaksi rangaistusta – ja Lukko käytti molemmat ylivoimansa hyväkseen, Puolestaan KooKoon illan ainoa ylivoima ei tuottanut tulosta.

- Kolmannessa erässä emme enää saaneet potentiaalista takaa-ajoa aikaiseksi.

- Kärsivällisemmin täytyy pystyä pelata varsinkin vieraissa, ja pitää huoli, että omasta lavasta ei tule tuollaisia paikkoja. Maalit ja pisteet ovat kiven alla, joten pelin laatua pitää petrata. Meillä on yksi yö aikaa etsiä uudet lääkkeet.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Pe 4.12. klo 18:30 KooKoo–Tappara – osta liput!
La 12.12. klo 17:00 KooKoo–HPK – osta liput!

Lue myös

Uutinen
25.4.2017
Tampereen Ilves liittyy kausikorttilaisten lippuvaihtoon ja Kouvolan sekä Kotkan Amarillot tarjovat kausikorttilaisille alennusta.
Uutinen
24.4.2017
KooKoon puolustusosasto vahvistuu kahden kauden ajaksi Henrik Forsbergilla ja Ville Järvisellä.
Uutinen
13.4.2017
Lumon Areenalla rokataan Laura Voutilaisen, Lauri Tähkän ja Popedan tahtiin marraskuussa. Lipunmyynti alkaa tiistaina.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017