Hampaat jäivät Kouvolaan
KooKoon vuoden ensimmäinen esitys nähtiin tiistaina Lahdessa. Parannettavaa jäi runsaasti.

Vuoden 2017 ensimmäinen Liiga-kierros ei lihottanut KooKoon pistesaldoa. Kouvolalaisjoukkue taipui Lahdessa Pelicansin käsittelyssä ilman selittelyjä 4–1 (2–0, 0–0, 2–1).

- Sanotaanko näin, että ei tässä oikein paljoa mietteitä tällä hetkellä ole. Valmistautuminen on iso osa peliä ja siinä me emme tänään joukkueena onnistuneet. Tulos on tässä. Piste, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola tiivisti.

Kotijoukkue Pelicans hallitsi jäätapahtumia käytännössä koko ottelun ajan. KooKoon parhaat paikat olivat Anrei Hakulisen läpiajo avauserässä ja Eero Savilahden vetopaikka ylivoimalla kakkoserässä.

KooKoolle tuli jobinpostia tappion lisäksi myös kapteeni Josh Greenin loukkaantumisen myötä. Hyökkääjä talutettiin koppiin toisessa erässä, eikä hän enää palannut jäälle.

- Viime viikon vedimme kolmella kentällä flunssa-aallon takia, ja nyt minua harmittaa, että Josh tippui toisessa erässä pois. Tilanne on epäselvä.

Pelicans otti tahtipuikon heti ottelun alussa, kun se siirtyi 1–0-johtoon viidennellä minuutilla. Kotijoukkue osui avauserässä vielä kertaalleen ja kolmannessa kahdesti.

- Esityksemme oli tänään niin hampaaton, että ei tässä oikein ole juttutuulella, pääluotsi Tuokkola manasi.

KooKoon ainoa maali – puolustaja Ryan O’Connorin tinttaus päätöserän puolivälissä – oli enää laiha lohtu. Syöttöpisteen maaliin saivat puolustaja Niko Tuhkanen ja hyökkääjä Jarkko Malinen.

Leland Irving torjui KooKoon maalilla 25 kertaa.

Oranssimustien takaa-ajo jatkuu lauantaina Lumon Areenalla, missä KooKoo isännöi Helsingin IFK:ta.

Seuraavat kotiottelut:
La 7.1. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!
Ke 18.1. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!

Lue myös

Raportti
20.9.2017
KooKoo ja Jukurit tarjosivat mikkeliläisyleisölle tiistai-illan trillerin, josta KooKoo ei lopulta pisteitä saanut.
Ennakko
19.9.2017
Liiga jatkuu KooKoon osalta tiistaina, kun joukkue matkaa Mikkeliin, missä vastaan asettuu tietysti divariaikojen tuttu klassikkovastustaja Jukurit.
Uutinen
18.9.2017
Sairastuvalta kuuluu sekä hyviä että huonoja uutisia.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018